Kippendijfilet uit de #airfryer

500 gram kippendijfilet

Marinade maken van ketjap, scheutje zonnenbloemolie, 2 tenen knoflook fijngesneden, 4 eetl citroensap, beetje sambal, stuk fijngesneden gember, 1 theelepel korianderpoeder en 2 eetl bruine suiker. Dit alles mengen totdat de suiker opgelost is.

Kippendijfilet instukken snijden in plastic zak doen en de marinade erbij gieten. Minstens 2 uur laten marineren.

Voorverwarmen op 200 gr. De kip in het mandje van de airfryer bakken op 200 gr voor circa 9  minuten, halverwege een keer omschudden.

Heb er witte rijst bij geserveerd en een zoetzure saus met annanas en paprika en zelfgemaakte atjar.

Advertenties

2 reacties op ‘Kippendijfilet uit de #airfryer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s