Kippendijfilet uit de #airfryer

500 gram kippendijfilet

Marinade maken van ketjap, scheutje zonnenbloemolie, 2 tenen knoflook fijngesneden, 4 eetl citroensap, beetje sambal, stuk fijngesneden gember, 1 theelepel korianderpoeder en 2 eetl bruine suiker. Dit alles mengen totdat de suiker opgelost is.

Kippendijfilet instukken snijden in plastic zak doen en de marinade erbij gieten. Minstens 2 uur laten marineren.

Voorverwarmen op 200 gr. De kip in het mandje van de airfryer bakken op 200 gr voor circa 9  minuten, halverwege een keer omschudden.

Heb er witte rijst bij geserveerd en een zoetzure saus met annanas en paprika en zelfgemaakte atjar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s