Mihoen met garnalen uit de #airfyer

Ik heb een bakvorm onder in de Af xl gezet.

Mihoen van tevoren koken en afspoelen met koud water dan in kleine stukjes snijden en wegzetten.

Ik had partygarnalen met staart uit de vriezer. Waren al gekookt en gaar, wel eerst laten ontdooien. 

4 ons peultjes en 2 ons taugé, rode peper, 2 teentjes knoflook, verse gember.  Klein pakje kokosmelk, kruiden: kerrie, en sereh. 

Peultjes en taugé in bakvorm met een klein scheutje olie. Ook de knoflook, gember, peper en kruiden toevoegen en doorroeren en 6 minuten 200 graden. Daarna de garnalen en mihoen toevoegen, pakje kokosmelk erdoorheen roeren en nog  6 of 7 minuten op 200 graden. Af en toe roeren (ik had de peultjes vooraf geblancheerd ).

Serveren met cassave. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s